
- Цей захід уже пройшов.
Школа гостинності. Навчальна програма
08 Вересня 2020 @ 10:00 - 09 Вересня 2020 @ 18:00
Подія навігація

Багатомодульний тренінг – «Школа гостинності», який стартує 8 вересня для власників та керівників закладів сфери гостинності (ресторани, кав’ярні, готелі).
Школа гостинності це:
• 8 модулів інтенсивного навчання (з 8 вересня по 30 вересня, щовівторка і середи) підвищення кваліфікації, обміну досвідом, корисного нетворкінгу;
• 10 спікерів – успішних рестораторів та експертів у сфері HoReCa;
• 20 учасників, об’єднаних спільним бажанням розвивати свій бізнес та впроваджувати якісні зміни.
Ви дізнаєтесь про те:
Як віднайти свою унікальність та створити концептуальний заклад
Як побудувати ефективну організаційну структуру ресторану
Як автоматизувати процеси в закладі
Як відповідати стандартам НАССР
Як організувати внутрішній документообіг
Як згуртувати і мотивувати професійну команду
Як привабити і утримати платоспроможних гостей
Як будуються бренди в HoReCa
Серед спікерів:
Alexander Musatov – співвласник True Burger Bar та Hendrick’s bar, понад 20 років досвіду у ресторанному бізнесі, тренер-консультант у сфері HoReCa, розробник підручників для співробітників ресторанів, автор і розробник консалтингових проектів по стандартизації у ресторанному бізнесі, м.Київ
Оксана Марусич – експерт з продажу і сервісу, сертифікований бізнес тренер, сертифікований коуч (ICF), 27-річний досвід роботи в продажах послуг, досвід створення і впровадження стандартів – 10 років, м.Київ
Юлія Косенко – керуюча сімейним готелем “Happy INN”, співвласниці першої української онлайн-школи для отелярів Bee SMART. Точка Злету. та власниця консалтингової компанії HoReCa Keys, що проводить корпоративне навчання персоналу готелів. Експерт з сервісу, випускниця Школи сервісу при Києво-Могилянській бізнес школі. Експерт журналів «Академія гостинності» та «Отельер и Ресторатор», м.Київ
Валовий Андрій (Valovuy Andriy) – директор з розвитку та міжнародної співпраці асоціації кулінарів ЗАХІДНА ШЕФ ГРУПА, засновник та член правління Українського кулінарного союзу, засновник гастрономічного проекту 13 шефів, почесний член асоціацій кухарів Сербії, Чорногорії, Хорватії, Казахстану, Master chef Швейцарської школи гостинності, суддя міжнародних змагань, амбасадор SKMER Хорватія, менеджер міжнародної консалтингової компанії DK-Team. м.Львів
Реєстрація
https://goo.su/1tBx
програма і спікери
http://school_school.tilda.ws
Навчальна програма проводиться за сприяння міського голови Сергія Моргунова та Вінницької міської ради!